Micuţul E.T.

Nava spațială avu o aterizare bruscă într-o zonă, pe care micul extraterestru nu o cunoștea. Văzu în jurul său mulți „agenți”, cum numea el oamenii. Oferta turistică a zonei îi era pe plac. Avu nevoie de o resetare a computerului personal, fiindcă acesta îl ajuta la orientare. Își făcuse și o schemă cu punctele cheie de vizitat.

În depărtare, zări o fetiţă, care îl privea înghețată de teamă. Subit își aduse aminte că pe Terra trăiau și oameni plini de orgoliu, ce îl puteau răni. O întrebare îi trecu prin minte „Mă voi descurca printre ei?”. Gradul lor de spiritualitate crescuse, oarecum. Auzise de un înțelept cu un mare potențial. Acesta nu vroia să devină prin nimic celebru, față de ceilalți oameni. Se numea, știa bine, Socrate și cu acest nume v-am lămurit.

Când l-a întâlnit pe Socrate, micuțul meu E.T și-a dat seama că înțelepciunea înseamnă întâi de toate Tăcere, apoi Bucurie și nu în cele din urmă înălțarea spiritului asupra materiei. El a povestit celor de unde venise, cât pierd oamenii din cauza ignoranței. Purificarea, Transformarea, Îndumnezeirea vor deveni în era următoarea, cea a Vărsătorului, Lumină și Iubire pentru toți; toți devenind Unul, suprema capacitate a omului.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.