Balul

2425fa6a162051476064bd44cfee21b1În acea noapte de vară, vroia să înceapă să scrie un roman despre vremurile de demult, asemeni unui bard.
Inițial avu de gând să scrie pe laptop, însă o tastă i se strică și trebui să ia o mină pentru pixul său portocaliu. De când își cumpărase laptop, îl enerva să mai scrie de mână cu lentoarea unui melc.
Îi plăcea să abordeze stilul arhaic pentru cărțile sale. Avea un farmec, care în acest secol al vitezei, încânta mai ales cititoarele pasionate de aventuri medievale.
Descrise foarte amănunțit sala balului și grădinile ce o înconjurau, cu o atenție de invidiat. Când ajunse la petrecerea balului, rămase un timp să se gândească. Tindea spre perfecțiune și își reproșa acest lucru.
Îmbrăca domnișoarele, doamnele și domnii destul de elegant. Erau prezentați gazdelor de un maestru de ceremonii și conduși la locurile lor.
Un paj întroduse în sală o domnișoară delicată și frumoasă ca un înger. Toată lumea era uimită de această descoperire. Se dansa mult și se vorbea tot pe atât. Dansurile erau într-o sincronizare aproape perfectă cu acordurile muzicii. Toți cavalerii își doreau un dans cu acea ființă, ce părea venită de pe alte tărâmuri. La miezul nopții, ea făcu un semn unui bărbat îmbrăcat în negru și dispăru din sala de bal. Nimeni nu o cunoștea și nici nu o va cunoaște, căci ea era o Zână venită să armonizeze atmosfera balului.
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: