Singurătate

Sunt momente în viață, când simți că locul tău nu mai este printre oameni și te retragi într-un colț al acestui Univers. Nu ești singur, ci înconjurat de mult mai multe oportunități de-a evolua. Simți o nevoie cumplită, să fii lăsat să plângi; doar să plângi necazurile tale și să nu mai fii rănit, jignit; involuntar de oamenii, care nu te cunosc.

Prietenii, puțini de-altfel, îți vor înțelege această nevoie de-a rămâne cu tine însuți. Singurătatea mi se pare cea mai creativă formă de ființare a ființei umane. Unii condamnă această existență în singurătate, numind-o izolare.

Dar când te simți rănit în adâncul ființei tale, când oameni meschini (fără să își dea seama) te împroașcă cu noroi, nu ai altă alternativă și te retragi. Tăcerea ce mă înconjoară, liniștea ce o simt, lecturile mele; mă vindecă de toate. Când voi simți că este cazul, mă voi întoarce.

Sper, să nu se simtă nimeni lezat de aceste rânduri. Nu acest lucru intenționez!

Mă/ Vă iubesc!

Reclame

2 gânduri despre „Singurătate

 1. Daca dupa fiecare duel verbal de pe FB sau alte retele sociale, dupa cate rautati mi s-au spus ar trebui sa fiu sihastru sau mai degraba yoghin undeva rupt de restil lumii…

  Te poti retrage sa te refaci dupa o traua dar nu dupa o discutie cu un idiot….

  Spui ca respecctivul/respectiva nu stie nimic despre tine ….Bun, si atunci de ce te afecteaza jignirile lui? Doar un prost face asa ceva si cu astfel de oameni nu ai ce face, nu ai argumente… ii lasi in plata Domnului, dar nu te retragi,/izolezi de la atata lucru….

  Nu toti oamenii sunt binecrescuti iar prostii care ne inconjoara sunt mult prea multi pentru a l;e face fata …pentru proste nu e leac dar o persoana inteleapta stie cum sa gestioneze o astfel de situatie …..

  Poate ne impartasesti si nou , ce rezolvi cu asta? Ala uita de disputa avuta…iar tu aproape ca vei uita sa socializezi .

  Toate cele bune !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.