Prietenia

Dragii mei, vă voi povesti ceva ce poate fi adevărat, doar dacă vreți.

Era o zi frumoasă de toamnă, când acum mulți ani m-am împrietenit cu o ființă deosebită, un fapt ce nu este deloc întâmplător, fiindcă mi-a schimbat probabil destinul pentru totdeauna. Consider această împrietenire ceva cât se poate de uman.

Întreaga lume devenea mult mai frumoasă, când noi discutam despre una, alta, dar mai ales despre spiritualitate. Atunci aveam în privire o strălucire anume, poate de fericirea obținerii unui lucru dorit, poate pentru că eram mulțumită. Nu știu motivul, însă nu cred că are prea multă importanță.

Într-o altă zi, mi-a mărturisit un crez: „Spiritualitatea este singurul drum real, pe care îl poate un om cunoaște și urma.” Am rămas pe moment nedumerită de convingerea acelei destăinuiri. În urma altor multe trăiri, m-am convins de veridicitatea spuselor sale. Acum, acele zile, luni, chiar ani au devenit amintiri. De atunci, mă transform într-o stâncă de piatră, de neclintit, când vine vorba de spiritualitate sau alte lucruri ce țin de ea.

Vă întrebați ce s-a întâmplat în continuare cu prietenia noastră. Nu pot ceda rugăminților nimănui de-a povesti urmarea. Este puțin cam trist și nu îmi doresc să mai vărs lacrimi inutile. Vă asigur că este mult mai bine să nu continui. Prietenia a rămas, totuși, ca o urmă a unor pași de oameni singuri cu viața, destinul și Dumnezeu.

~ Prietenia și iubirea, de asemenea, dezleagă multe noduri.~

Text scris pentru jocul celor 12 cuvinte.

Reclame

2 gânduri despre „Prietenia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.